Onderstaand leest u enkele referenties van onze klanten. Sommige bedrijven zijn al jarenlang klant bij Roording BHV en daar zijn we natuurlijk trots op. Mogen we u binnenkort verwelkomen?
NS Opleidingen maak zeer regelmatig gebruik van de diensten van Simone Roording op het gebied van Eerste Hulp opleidingen en de herinstructies. Simone is een professional, is enthousiast, en weet waar ze het over heeft. Ze heeft humor en kan deelnemers enthousiasmeren waardoor zij ook de wat minder gemotiveerde deelnemer makkelijk mee krijgt. 
Binnen NS Opleidingen is zij  één van de vier instructeurs die uitmaken van een ondersteuningsteam. Dit team ontwikkelt lesplannen en lesmaterialen en legt lesbezoeken af op één van onze vijf leslocaties
 
Jacqueline van der Laan, Coördinator BHV Opleidingen NS Leercentrum 
Simone werkt zeer  persoonlijk en speelt in op de actualiteiten.
Alle facetten die belangrijk voor ons zijn komen uitgebreid aan bod.
Daarnaast is ze ook flexibel en dit is erg belangrijk voor onze cursisten die geen 8 tot 17.00 uur baan hebben.
Simone is vriendelijk en geduldig en zorgt ervoor dat de stof niet saai wordt.
Een aanrader dus!
 
Herman en Bianca, directie Buitenpoort Catering
Wij hebben gekozen voor de cursussen van Roording omdat men daar kwalitatief goede cursussen geeft. 
Onze personeelsleden die bij Roording een cursus hebben gevolgd waren erg enthousiast over de kwaliteit  en de manier waarop de cursus was toegesneden op onze werksituatie. 
Daarom hebben wij gekozen voor een langjarige samenwerking met Roording.
 
Harm Bakker, Directeur Bakker Hydraulic
Kinderopvang Bunderbos ervaart de samenwerking met Roording BHV Opleidingen als zeer positief. 
Professioneel, maatwerk, kennis van zaken, kwalitatief én met een oog op de praktijk. Dit in combinatie met een heldere communicatie en flexibiliteit.
 
Henrike van de Sluis, Managementassistente Kinderopvang Bunderbos
Ieder jaar zien een aantal leidsters tegen de BHV herhaling op. Het is bij ons binnen de organisatie altijd op een zaterdag. Een vrije dag en dan “moet “ je de hele dag in de boeken….
Maar het is eigenlijk helemaal niet nodig om er tegenop te zien want Simone brengt het EHBO gedeelte op een levendige manier.
Er zijn veel doe opdrachten en de saaie theorie wordt vaak  in spelvorm verpakt. We hoeven in ieder geval niet lang stil te zitten, dat is best fijn want medewerkers in de kinderopvang zijn echt wel doeners.
Ook vertelt Simone veel voorbeelden uit de praktijk, wat vaak best heftige verhalen zijn. Hierdoor wordt de theorie wel goed opgeslagen.
Simone is een leuke hartelijke vrouw met een beeldende manier van vertellen. Fijn om EHBO les van te krijgen.
Ook het brandgedeelte ,wat door Freek gegeven wordt, wordt in actief bezig zijn omhoog gehaald, door ontruimings- oefeneningen  en je eigen praktijkpunten erbij te halen is het heel duidelijk waar het om gaat. We zijn dan weer helemaal up to date en blij dat we die zaterdag toch weer geweest zijn.
 
Erika van Stuijvenberg
Connexion Rail zegt over Simone Roording en haar dienstverlening op het gebied van Eerste Hulp opleidingen en herinstructies het volgende;

 

 

 

Mede door haar opgebouwde kennis en ervaring in de railsector maakt Connexxion Rail gebruik van de diensten van Roording BHV. In de zomer van 2019 heeft Roording BHV tientallen machinisten getraind in calamiteitenbestrijding, met daarin aandacht voor o.a. brandbestrijding, evacuatie en eerste hulp. Zowel Simone als instructeurs hebben kennis van zaken, zonder de praktijk uit het oog te verliezen, en weten deelnemers te enthousiasmeren. Deelnemende machinisten waren erg te spreken over de kwaliteit en inhoud van de training, een van de redenen om de ingezette samenwerking te continueren.”

 

 

 

Connexion Rail

Ga naar boven