Over de cursus

In de cursus Eerste hulp zoals u het kent EHBO, krijgt de cursist handvatten en richtlijnen aangereikt om kundig te kunnen handeling in veel ongevalssituaties, maar ook in acute gezondheidsverstoringen bij een slachtoffer.
De meerwaarde van getrainde hulpverlener is dat hij/zij adequaat kan reageren in de voorgenoemde situaties.
Daarbij is een Eerste Hulpverlener uitgebreider getraind op het gebied van eerste hulp, dan een BHV-er.
Tevens krijgt een Eerste hulpverlener met regelmaat opfriscursussen, waardoor de kennis paraat en relevant blijft.
Deze cursus is een goede aanvulling op de al aanwezige BHV-ers in uw bedrijf. Soms zal er vanuit de RI&E blijken dat u verplicht bent medewerkers op te leiden tot Eerste Hulpverlener. De cursus wordt gegeven volgens de eindtermen van het Oranje kruis.  Bij een jaarlijkse herhaling van een aantal dagdelen ( zie bij EHBO herhaling) dagdeel  houdt men de kennis en de vaardigheid op peil.

Aantal deelnemers
Minimaal 8 en maximaal 12 cursisten.

Certificering
Roording BHV- Opleidingen geeft na goed afronden een certificaat/diploma uit.

Duur cursus
De cursus bestaat uit 6 dagdelen, inclusief examen.

Kosten
Neem contact met Roording BHV- Opleidingen op. Dan staan we u graag ter woord, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en voor  uw bedrijf een passende offerte  kunnen maken. Losse inschrijvingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Neem daarvoor contact op via ons contact formulier.

Cursuslocatie
U kunt in overleg met Roording BHV- Opleidingen kijken wat voor de meeste geschikte locatie is, in- company is natuurlijk ook mogelijk.

Ga naar boven