Over de cursus

In de cursus Eerste aan kinderen hulp, krijgt de cursist handvatten en richtlijnen aangereikt om kundig te kunnen handeling in veel ongevalssituaties bij kinderen, maar ook in acute gezondheidsverstoringen bij een baby en/of kind.
De meerwaarde van getrainde hulpverlener is dat hij/zij adequaat kan reageren in de voorgenoemde situaties.
Daarbij is een Eerste Hulpverlener bij kinderen, uitgebreider getraind op het gebied van eerste hulp, dan een BHV-er.
Tevens krijgt een Eerste hulpverlener voor kinderen met regelmaat opfriscursussen, waardoor de kennis paraat en relevant blijft.
Deze cursus is een goede aanvulling op de al aanwezige BHV-ers in uw bedrijf. Vanuit de  de nieuwe IKK wet ( 2018).is een kinderdag verblijf verplicht alle medewerkers op te leiden tot Eerste Hulpverlener aan kinderen, volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis of het NIBHV. De cursus wordt gegeven volgens de eindtermen van het Oranje kruis.  Bij een jaarlijkse herhaling van een aantal dagdelen ( zie bij EHBO herhaling) dagdeel  houdt men de kennis en de vaardigheid op peil.

Aantal deelnemers
Minimaal 8 en maximaal 12 cursisten.

Certificering
Roording BHV- Opleidingen geeft na goed afronden een certificaat/diploma uit.

Duur cursus
De cursus bestaat uit 4 dagdelen, inclusief examen.

Kosten
Neem contact met Roording BHV- Opleidingen op. Dan staan we u graag ter woord, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en voor  uw bedrijf een passende offerte  kunnen maken. Losse inschrijvingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Neem daarvoor contact op via ons
contact formulier.

Cursuslocatie
U kunt in overleg met Roording BHV- Opleidingen kijken wat voor de meeste geschikte locatie is, in- company is natuurlijk ook mogelijk

Ga naar boven